KAMERA & LENCSE

KAMERA & LENCSE

Most a legjobb fényképezőgépek

Legyen szó DSLR-ről, kompakt rendszerkameráról vagy kompakt fényképezőgépről, karácsony közeledvén kis csokorba gyűjtöttük a legjobbakat a jelenleg kapható új kamerák közül. Íme, a 2015-ös év toplistája. 

KAMERA & LENCSE

MILC: a legjobb Panasonic fényképezőgépek

A Panasonic négy kamerával is benevezhet idén a legjobb tükörnélküli, cserélhető lencsés fényképezőgépek viadalába. Mutatjuk a legjobbakat.

 

KAMERA & LENCSE

Pompás drónok kezdőknek és haladóknak

A drónok ma már nem csupán a paparrazzik és a filmes stábok munkaeszközei és játékszerei. Sőt, olyan széles választékban kaphatók, hogy nem könnyű eldönteni, milyet is válasszunk. 

 

KAMERA & LENCSE

Most a legjobb objektívek

Európa 22 szórakoztató elektronikával foglalkozó magazinja és persze szakértői 2015-ben is górcső alá vették a legjobb objektíveket, és meghozták ítéletüket. Íme: 

KAMERA & LENCSE

Top8 akciókamera

Magadra vagy valamely eszközre, járműre csatolod a kamerát, és mehet is az akció – a felvételek testközelből készülnek. Nem csoda, hogy az akciókamerák egyre növekvő népszerűségnek örvendenek, s már nem csak a filmes stábok és extrém sportolók körében. Íme, a legjobbak.

KAMERA & LENCSE

MILC: a legjobb Sony kamerák

Íme, 2015 négy a legjobb Sony MILC kamerája. Lássuk a funkciókat, a kézre eső kezelésüket és meggyőző teljesítményüket, no meg a hozzájuk rendelt árakat.

KAMERA & LENCSE

MILC: legjobb Fuji kamerák

Nézzük, mely Fuji MILC kamerák bizonyulnak 2015-ben a legjobbnak, milyen új funkciókat kínálnak, mennyire kényelmes a kezelésük, meggyőző a teljesítményük, s megérik-e az árukat.

 

KAMERA & LENCSE

MILC: legjobb Olympus fényképezőgépek

Lássuk, meddig jutott idén az Olympos a teljesítmény, a funkciók és a kényelmes kezelés tekintetében, s milyen áron kínálja a fotósoknak a MILC kameráit.