OKOS & MOBIL
Frissítve: 2015.08.23.

Szeretnél egy igazán jó fejhallgatót? Akkor ezek közül válassz…

Íme, egy rövid lista a napjainkban kapható legjobb fejhallgatókról. A piac telített, a kínálat tengernyi, eligazodni pedig nehéz. Az itt felsorakoztatott fej- és fülhallgatók hangzása tökéletes, viselése kényelmes. Az olcsó fülhallgatókat kihagytuk, hisz azt kapsz a telefonhoz vagy több tablethez is ingyen.  
 

Shure SRH1540

Az ideális hangzás megtestesítője, kevés kompromisszummal. Igaz, nem aktív zajszűrős, nem vezeték nélküli, és mikrofonja sincs, csak hangzása… de az döbbenetesen jó. Prémiumalkatrészek, garantáltan magas minőség – hétköznapi használatra. Hangzása gazdag és feszes, a basszus kiterjesztése kiváló. Ráadásul könnyű és hihetetlenül kényelmes. Tényleg. Csak az a baj, hogy drága.
Ára cca. 180 000 Ft.

 

Alternatív ajánlatok: Blue Microphones Mo-Fi, Sennheiser HD6 Mix, Akai MPC Headphones  

 


 

 

Sony MDR-HW700 Surround Sound fejhallgató

Mint a moziban, olyan meggyőző a virtuálisan 9.1 csatornát idéző térhatású hangzása. Aki a fejére illeszti, úgy érzi majd, mintha egy sokhangszórós surround rendszer venné körbe. Ehhez járul, hogy vezeték nélküli, így otthon rendkívül kényelmes. Tökéletes filmekhez, játékokhoz egyaránt. Egyszerű a csatlakoztatása, bázisdoboza többféle üzemmódot és hangmező beállítást is kínál, sőt lehetővé teszi a 4K jelátvitelt is. És ami csöppet sem mellékes, a fejhallgató puhán illeszkedik a fülre és kényelmes.
Ára cca. 125 000 Ft.

 

Alternatív ajánlat: Sennheiser RS 160

 

 


 

 

Sennheiser Urbanite

Ránézésre is vonzó és divatos, viselve is kényelmes. A fejpántból hiányzik a párna, bár puha és légpárnás, de csúszkálhat. Szép a magas és középhangzása - kellő basszus löketekkel. Térbeli hangzása is kiegyensúlyozott. A fiatalok kedvelik. A Sony, Samsung és HTC okostelefonokhoz is használható a beépített mikrofonnak és távirányítónak köszönhetően.
Ára cca. 50 000 Ft.

 


 

 

Monster Cable Inspiration fejhallgató, aktív zajszűréssel

Luxushatás, stílusos design és audiofil minőségű hangzás, aktív zajszűréssel. Mindez középkategóriás áron. Erőteljes és tiszta hangzás, teljes hangzáshűséggel. A fejpántok könnyen cserélhetők. A fejhallgató kagylói puhán illeszkednek, és hosszú távon is kényelmesek. Az integrált mikrofonos távirányítóval könnyű fogadni a telefonhívásokat és a zenék között navigálni.
Ára cca. 60 000 Ft.

 


 

 

Sennheiser RS 175 RF vezeték nélküli tv-fejhallgató

Egy bázis, egy töltőállvány és maga a vezeték nélküli fejhallgató alkotja a szettet. Remek választás tévénézéshez, zenehallgatáshoz vagy a számítógépes játékokhoz. A hatósugara több mint 30-50 méter, a falak sem állják az útját. Kezelése és csatlakoztatása könnyű, beállításai egyszerűek, hangzása gazdag és élvezetesen részletes. Sokféle üzemmódot tesz lehetővé, surround hatást éppúgy, mint a basszusok kiemelését.
Ára cca. 65 000 Ft.

 

Alternatív ajánlat: Sennheiser RS 120 RF Wireless Headphones

 


 

 

 

Soundmagic e10s fülbetétes fejhallgató

Igazán olcsó, és a hangzása igazán tisztességes az árához viszonyítva. Kiegyensúlyozott, megtartja a basszusokat, és nem torzít. Ráadásul nem lötyög, kényelmes és megbízható. De a zsinórja vékony, könnyen összekuszálódik a zsebben. De van beépített mikrofonja és távvezérlője is.
Ára cca. 10 000 Ft.

 

Alternatív ajánlatok: Sennheiser Momentum In-Ear (M2 IEi), Sony XBA-2iP, Shure  SE425, Klipsch Image X7i

 


 

 

Monster iSport Victory In-Ear sportfülhallgató

Minden időjárási viszonyt kibír, vízálló és strapabíró. És persze izzadságálló és mosható is. A Monster iSport stabilan ül-kapaszkodik a fülben, nem lötyög, és nem esik ki futás-ugrálás közben sem. A vezetékbe épített mikrofonnal, távvezérlővel, hangerőszabályzóval igazán multifunkcionális, akár tablethez, akár telefonhoz is csatlakoztatható, bár a távvezérlő gombja kissé merev. A fülhallgatók kizárják a külvilág hangját, erre ügyelni kell egy-egy adott helyzetben, mondjuk városi közlekedés vagy futás közben. S persze, ami a legfontosabb, a hangzása jó, részletgazdag és az erősebb basszusok sem bújnak el.
Ára cca. 50 000 Ft.

 

Alternatív ajánlatok: Klipsch S4i Massive, Jaybird BlueBuds X, Sennheiser PMX 685i Sports,  Pioneer SE-E721, Monster iSport Victory
 

 

Fotók: shure.com, sony.hu, sennheiser.com, monsterproducts.com, soundmagic.com

 

 

Betöltés...
(10)
Pozitív értékelés (10) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: