OKOS & MOBIL
Frissítve: 2015.08.23.

A legjobb szelfi appok

Elárasztották a legnépszerűbb közösségi oldalakat. Ott vannak a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon. Úgy tűnik, a szelfik népszerűsége nem szűnik, a saját magunkról készített fotók beépültek a mindennapjainkba. Jó, sőt remek szelfit készíteni pedig kész kihívás, amihez azonban nagyszerű szelfi appok állnak rendelkezésünkre. Mutatjuk a legjobbakat.

 

 

 

A legjobb szelfi applikációkkal nemcsak szép önfotókat készíthetünk, de azon nyomban szerkeszthetjük is azokat. Válogatásunkban összesen 15 szelfi appot ajánlunk, Android, iOS és Windows telefon használóknak.

 

Top 5 szelfi app Androidra

 

1. YouCam Perfect – A szelfi kamera

 

A YouCam Perfect szelfi app, miként a neve is ígéri, tökéletes választás annak, aki se többet, se kevesebbet nem szeretne, mint a lehető legjobban kinézni a szelfin, amit készített. Jó szelfi készítési funkciók mellett jó szerkesztési lehetőségeket és eszközöket kínál. Jelszó: a szépség mindenek fölött – arc újraformázó, objektum eltávolító, stilizáló funkciókkal tele, amelyek arcod minden szegletét megszépítik. Csak ne ess túlzásba, különben a legközelebbi ismerőseid sem ismernek fel…

Fejlesztő: CyberLink.com

Kompatibilitás: Android 4.0 and up

Elérhetőség: (ingyenes) Google Play Store

 

 

2. Bright Camera – A Facebook kamera

 

A Bright Camera applikációja az egyik legnépszerűbb a szelfi királyok és királynők körében. Nem véletlenül, egészen jó minőségű szelfiket lehet készíteni vele, és még jobbá tenni azokat a remek effektusoknak és kereteknek köszönhetően. Az app azt is lehetővé teszi, hogy azonnal megoszd a fotóid az összes közösségi hálón. Funkciói között a legjobbak a filterek, a szelfi időzítés és az arcszépítő funkciók. Nagyszerű kis app.

Fejlesztő: Amazing Studio

Kompatibilitás: eszközönként változó

Elérhetőség: (in-app vásárlás) Google Play Store

 

 

3. Candy Camera – A legelőnyösebb kandi kamera

 

Az egyik legjobbra értékelt applikáció a Google Play Store-ban a Candy Camera. Az alkalmazás segítségével nemcsak remek szelfiket készíthetsz, de valós idejű effektusokat is alkalmazhatsz rajtuk, és az app több mint száz filtert is kínál. Sok-sok szerkesztési lehetőséggel karöltve, mint az arcszépítés, foltok és hibák eltüntetése, smink és mások. Az applikáció ingyenes, de in-app vásárlási lehetőséggel tovább bővíthető, ha szeretnéd. Ám valójában az alap is teljes és szuper alkalmazás.

Fejlesztő: JP Brothers

Kompatibilitás: Android 2.3.3 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes, in-app vásárlási lehetőségekkel) Google Play Store

 

 

4. Retrica – A képszerkesztés szerelmeseinek

 

A Retrica egy valóban funkciógazdag applikáció. Szelfirajongóknak, különösen a fotószerkesztés megszállottjainak ajánlott. S bár nem is szelfi appként van feltüntetve, valójában remek szelfik készítésére alkalmas. Nagyszerű a kezelő felülete, és valóban lenyűgöző a funkcióválasztéka. Több mint száz filtert tartalmaz (valós idejű filtereket is), kollázskészítőt, vízjelezőt, időzítést és sok más hasznos eszközt, hogy a lehető legszebbé varázsolhasd a szelfidet. Ha számodra fontos az igényes utómunka a szelfin, ne hagyd ki ezt az applikációt.

Fejlesztő: Venticake Inc.

Kompatibilitás:  Android 2.3.3 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes) Google Play Store

 

 

5. Selfie Studio – A legszebb színben láttat

 

A Selfie Studio app azok számára lehet nagyon hasznos, akiknek van elülső kamera a telefonján, ez az alkalmazás ugyanis arra épül. Segítségével gyönyörűen felfrissítheted az arcod a szelfin, az általad választott színekkel játszhatsz, és olyan jó kis funkciókat is találsz, mint a néma fotózás, az automatikus visszajátszás vagy hogy bármelyik gombot megnyomva, netán az érintőképernyőre koppintva is indíthatod a képkészítést.

Fejlesztő: Vinghom

Kompatibilitás: Android 2.3 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes) Google Play Store

 

 

 

Top 5 szelfi app iOS-re

 

 

1. CamMe – A szelfi kamera

 

A CamMe vita nélkül a legnépszerűbb szelfikészítő alkalmazás az iOS rendszerű telefonokon, és nem véletlenül az. Minden funkciót tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy a legtökéletesebb szelfit készíthesd el magadról. Photobooth-tal is rendelkezik, amely, akár a klasszikus photobooth masinák, lehetővé teszi, hogy sorozatban készíts fotókat. A Funshot funkcióval pedig vicces hátterekkel és effektusokkal fotózhatod magad. Az alkalmazás ingyen letölthető, és még több Photobooth és Funshot funkció vásárolható in-app lehetőséggel.

Fejlesztő: PointGrab LTD

Kompatibilitás:  iOS 7 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes, in-app vásárlási lehetőséggel) Apple iTunes Store

 

 

2. Picr – A mindennapi szelfink

 

A Picr egy különleges fotókészítő applikáció, amely nem csupán jó szelfik készítésére alkalmazható. Alap helyzetben minden nap rákérdez, szeretnéd-e elkészíteni a fotódat, majd a képeket egy különleges és személyre szóló videóba fűzve le is tudja vetíteni. Azt is beállíthatod, milyen időközönként szeretnéd elkészíteni a szelfit: minden nap vagy akár minden hónapban egyszer. Sőt, saját magad is készíthetsz videót a szelfijeidből, és a választott zenét és saját szöveget is adhatsz hozzájuk. Sok más nagyszerű funkcióval egyetemben mindez ingyenesen letölthető.

Fejlesztő: Marcus Rumbohm

Kompatibilitás:  iOS 7.1 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes) Apple iTunes Store

 

 

3.  Frontback – A kétarcú kamera

 

A Frontback applikáció remek móka azoknak, akiknek elülső és hátsó kamera is van az okostelefonjukon. Képes ugyanis a két kamerával egyidejűleg fotót készíteni, ezáltal pedig nemcsak szelfit lőhetsz, de a környezeted is megörökítheted. Az applikációnak van egy kis közösségi jellege, lehetővé teszi, hogy a legnépszerűbb vagy a közelben lévő (illetve egyéb beállítások szerint szűkített) feltöltéseket is nézegesd. Sőt, követheted is az ismerős Frontback felhasználókat. 5 másodperces videókkal pedig kommunikálhatsz velük.

Fejlesztő: CheckThis

Kompatibilitás:  iOS 7.0 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes) Apple iTunes Store

 

 

4. Perfect 365 – A képszerkesztés szerelmeseinek

 

Ha szereted manuálisan tökéletesíteni a szelfijeid és alapvetően imádsz pepecselni a fotóiddal, a Perfect 365 app tökéletes számodra. Egy csomó funkció áll rendelkezésedre, amivel tökéletesítheted, finomíthatod, sminkelheted a fotóidat. Eltüntetheted az apró bőrhibákat, sminket tehetsz fel, megváltoztathatod a frizurád, kifehérítheted a fogad, egyenletesebbé teheted a bőrszíned… A gyártó is úgy hirdeti ezt az appot, mint aminek segítségével úgy nézhetsz ki, akár egy modell. Az alkalmazás alapvetően ingyenes, in-app vásárlás bővítési lehetőséggel.

Fejlesztő: ArcSoft

Kompatibilitás:  iOS 6.0 és fölfelé

Elérhetőség:  (ingyenes, in-app vásárlási lehetőséggel) Apple iTunes Store

 

 

5. oSnap – A szelfimester

 

Nincs telezsúfolva funkciókkal és nem egy szuper képszerkesztő app, de az oSnap alkalmazás egyvalamit nagyon tud: szelfit készíteni. Csak végigsimítod a kijelzőt föntről lefelé, és máris váltogathatod az elülső és hátsó kamera használatát. Elképesztően könnyen lőhetsz szelfiket, ha ezt az applikációt választod. Ebben rejlik az oSnap varázsereje.

Fejlesztő: Steve Young

Kompatibilitás:  iOS 6.0 és fölfelé

Elérhetőség:  (fizetős) Apple iTunes Store

 

 

 

Top 5 szelfi app Windows Phone-ra

 

 

1. Lumia Selfie – A szelfi kamera

 

A korábban Nokia Glam Me néven futó, mára Lumia Selfie-vé keresztelt applikáció az egyik legjobb a szelfikészítésben. Nagyon könnyű a használata, és utána persze különböző funkciók állnak rendelkezésedre a szelfi megszépítéséhez. Szemnagyobbítás, fogfehérítés, bőrtónus egyenletesítés – akárcsak egy szépészeti klinika kínálatában olvasnád, ez azonban sokkal fájdalommentesebb eljárás, ráadásul ingyen is van. Természetesen filterek is tartoznak a csomagba, ahogyan megosztást segítő lehetőségek és sok más hasznos funkció. Az alkalmazás ingyenes, de csak Lumia készülékek számára elérhető.

Fejlesztő: Microsoft Mobile

Kompatibilitás:  Windows Phone 8 és 8.1

Elérhetőség:  (ingyenes) Windows Phone Store

 

 

2. Create A Perfect Selfie – A szelfi tökéletesítő

 

Ahogyan a neve is ígéri, a Create A Perfect Selfie applikáció segít, hogy a Windows telefonoddal készített szelfid a lehető legtökéletesebb legyen. Teszi ezt számos megszépítő funkciójával, amelyekkel újraformázhatod és fókuszálhatod a fotót, filterezheted és keretezheted. A felhasználói felület is szinte tökéletes, így remek felhasználói élményt is nyújt az app használata. Nincs ingyen, de megéri az árát.

Fejlesztő: Hde 7 Software

Kompatibilitás:  Windows Phone 8 és 8.1

Elérhetőség:  (fizetős) Windows Phone Store

 

 

3. PicMix – A legjobb szelfiközösség

 

Szelfikészítésben és a szerkesztői utómunkában is remek app a PicMix, amely a közösségi fotómegosztó applikációként ajánlja magát. Mókás versenyeket és közösségi akciókat szervez, ezáltal is közösségi élménnyé téve a szelfizést felhasználói számára. Emellett különleges kereteket használhatsz és különféle feliratokat és effektusokat is hozzáadhatsz a fotóidhoz.

Fejlesztő: Inovidea

Kompatibilitás:  Windows Phone 8 és 8.1

Elérhetőség:  (ingyenes, in-app vásárlási lehetőséggel) Windows Phone Store

 

 

4. Headshot – Az arcdetektáló kamera

 

A Headshot különlegessége, hogy arcdetektáló rendszerrel felszerelt, s így megmondja, melyik irányba mozdulj vagy mozgasd a kamerát, miközben fényképezel. Sőt, ha nemcsak te vagy rajta a szelfin, csoportosat készítenél, a rendszer több arc felismerésére is képes. Ezen felül még azt is tudja, hogy automatikusan fotóz, ha a megfelelő helyen találja az alany arcát. Az app a nagy felbontású hátsó kamerára lett kitalálva és tökéletesítve.

Fejlesztő: Electric Squash Studios

Kompatibilitás:  Windows Phone 7.5, 8 és 8.1

Elérhetőség:  (ingyenes) Windows Phone Store

 

 

5. Intellicam – Az intelligens kamera

 

Az Intellicam appliláció arc- és hangfelismerő rendszere által képes automatikusan szelfiket készíteni – nemhiába intelligens appként hirdeti magát. Kamerája hangos parancsokkal vezérelhető. Így pedig az alkalmazás a Windows telefon beépített kamerájával együttműködésben képes fotók készítésére anélkül, hogy hozzáérnél a telefonhoz.

Fejlesztő: Outcoder

Kompatibilitás:  Windows Phone 8 és 8.1

Elérhetőség:  (fizetős) Windows Phone Store

 

(Fotók és letöltések: play.google.com, windowscentral.com | beebom.com alapjan)

 

Betöltés...
(2)
Pozitív értékelés (2) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: