TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI
Frissítve: 2016.01.06.

Az élet ultravékony szelete

Ez az ember érzése, ha leül majd a nappaliban a Sony legújabb, falhoz simuló tévékészüléke elé. Amilyen ronda az új modellek neve - XBR- X930D és X940D – annyira gyönyörű a képernyőjük.

Sony XBR- X930D és X940D tévék.

Las Vegasban debütáltak a Sony legújabb 4K Ultra HD televíziói, a XBR-X930D / XBR-X940D és a XBR-X850D sorozat.  

 

A Sony szerint a legújabb modellek valóban a fény urai.

 

HDR (High Dynamic Range) kémminőség,  egyedülálló Slim háttérvilágítás valamint karcsú design jellemzi a legújabb készülékeket.

 

► A Slim Backlight Drive technológa pont oda irányítja a fényt, ahol a vetített tartalom igényli, ahol a képernyőnek arra leginkább szüksége van. Így egy kivételes képminőség hordozója az ultravékony tévé.

 

 A X-tended Dynamic Range PRO™ nem csak tökéletesen kiegyensúlyozza a fényeket a képernyő egész felületén, de olyan fényerőtartományt biztosít, amely a többszöröse a LED háttér világítású készülékek fénytartományának.

 

 A nagy dinamikatartományú képek, a HDR-jelek sokkal több fényerő-információt tartalmaznak, így aztán sokkal nagyobb kontrasztra képesek, szélesebb színspektrumot fognak át és jelenítenek meg.
 

 

 

De állj. Ne rohanj sehova. Sajnos, még egy kicsit várni kell arra, hogy falra akaszthasd az életed egy szeletét. Talán az év első felének végén kerülhet rá sor leghamarabb.

 

Fotó: sony.hu

Betöltés...
(10)
Pozitív értékelés (10) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: