Cikkek

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

A legjobb Samsung tévék 2015-ben

A Samsung minden árkategóriában tud valami jót kínálni, elsősorban a nagyszerű képminőségének, vonzó dizájnjának és okos funkcióinak köszönhetően. Most mutatjuk a legjobbakat a csúcskategóriás, középkategóriás és megfizethető tv-modellek között.

OKOS & MOBIL

Túl sok képet készítünk?

Kitt és katt az életed? Vigyázz, még ha tűéles képeket is csinálsz, az okostelefonok kamerája elhomályosítja az élményeidet. De ha nem emlékeket gyűjtesz, hanem így kommunikálsz, akkor kicsit más a helyzet.

OKOS & MOBIL

Láttad már az Xperia Z5 4K mobilt?

Boom! Hatalmasat szól a Sony nagyágyúja. Háromszor is. A Z generáció új családja hirtelen 3 taggal is bővült: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact és Xperia Z5 Premium.

 

LAPTOP & TABLET

A legjobb laptopok diákoknak

Az olcsó-de-jótól a csúcskategóriás modellekig sorra vesszük a legjobb laptopokat-notebookokat 2015-ben, azokat, amelyek jó szolgálatot téve végigkísérhetnek az egyetemi éveken. 

OKOS & MOBIL

A 7 legjobb okostelefon

Óriási a választék, így nem könnyű leszűkíteni a 2015-ben elérhető okostelefonok listáját a legjobbak kis csoportjára. A topkategóriás okos mobiloknak tényleg szinte mindenben felül kell múlniuk a nagy többséget: a most következő készülékek nemzetközi tesztek és szakértők szerint a legjobbak a teljesítményük, funkcióik, dizájnjuk és ár-érték arányuk alapján.

KAMERA & LENCSE

MILC: a legjobb Panasonic fényképezőgépek

A Panasonic négy kamerával is benevezhet idén a legjobb tükörnélküli, cserélhető lencsés fényképezőgépek viadalába. Mutatjuk a legjobbakat.

 

OKOS & MOBIL

A legjobb szelfi appok

Elárasztották a legnépszerűbb közösségi oldalakat. Ott vannak a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon. Úgy tűnik, a szelfik népszerűsége nem szűnik, a saját magunkról készített fotók beépültek a mindennapjainkba. Jó, sőt remek szelfit készíteni pedig kész kihívás, amihez azonban nagyszerű szelfi appok állnak rendelkezésünkre. Mutatjuk a legjobbakat.

KAMERA & LENCSE

Pompás drónok kezdőknek és haladóknak

A drónok ma már nem csupán a paparrazzik és a filmes stábok munkaeszközei és játékszerei. Sőt, olyan széles választékban kaphatók, hogy nem könnyű eldönteni, milyet is válasszunk.