Cikkek

KAMERA & LENCSE

Most a legjobb objektívek

Európa 22 szórakoztató elektronikával foglalkozó magazinja és persze szakértői 2015-ben is górcső alá vették a legjobb objektíveket, és meghozták ítéletüket. Íme: 

KAMERA & LENCSE

Top8 akciókamera

Magadra vagy valamely eszközre, járműre csatolod a kamerát, és mehet is az akció – a felvételek testközelből készülnek. Nem csoda, hogy az akciókamerák egyre növekvő népszerűségnek örvendenek, s már nem csak a filmes stábok és extrém sportolók körében. Íme, a legjobbak.

KAMERA & LENCSE

MILC: a legjobb Sony kamerák

Íme, 2015 négy a legjobb Sony MILC kamerája. Lássuk a funkciókat, a kézre eső kezelésüket és meggyőző teljesítményüket, no meg a hozzájuk rendelt árakat.

KAMERA & LENCSE

MILC: legjobb Fuji kamerák

Nézzük, mely Fuji MILC kamerák bizonyulnak 2015-ben a legjobbnak, milyen új funkciókat kínálnak, mennyire kényelmes a kezelésük, meggyőző a teljesítményük, s megérik-e az árukat.

 

KAMERA & LENCSE

MILC: legjobb Olympus fényképezőgépek

Lássuk, meddig jutott idén az Olympos a teljesítmény, a funkciók és a kényelmes kezelés tekintetében, s milyen áron kínálja a fotósoknak a MILC kameráit.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Hol találhatók 4K filmek és tartalmak?

Ma már több tucat 4K tévé közül választhat, aki megelégszik azzal, hogy UltraHD felbontású tévéjén nézze a FullHD-s tartalmakat. Mert 4K tévé az van… de film és tartalom alig. Nézzük, mégis, hol és hogyan lehet hozzájutni.

OKOS & MOBIL

Szeretnél egy igazán jó fejhallgatót? Akkor ezek közül válassz…

Íme, egy rövid lista a napjainkban kapható legjobb fejhallgatókról. A piac telített, a kínálat tengernyi, eligazodni pedig nehéz. Az itt felsorakoztatott fej- és fülhallgatók hangzása tökéletes, viselése kényelmes. Az olcsó fülhallgatókat kihagytuk, hisz azt kapsz a telefonhoz vagy több tablethez is ingyen.  
 

OKOS & MOBIL

A legjobb szelfis okostelefonok

A szelfi-képesség már a mobilok versenyében is szempont. Mind több okostelefon kifejezetten erre a feladatra specializálva kerül a piacra. Sőt, már azok a mobilok is megkapják a marketingesektől a szelfibarát jelzőt, amelyek nem is igazán alkalmazkodnak az önarcképes igényekhez. No, de nézzük a legjobbakat.