LAPTOP & TABLET

LAPTOP & TABLET

A legjobb laptopok diákoknak

Az olcsó-de-jótól a csúcskategóriás modellekig sorra vesszük a legjobb laptopokat-notebookokat 2015-ben, azokat, amelyek jó szolgálatot téve végigkísérhetnek az egyetemi éveken. 

LAPTOP & TABLET

Toptabletek 2015-ben

7 hüvelykes vagy 10? Apple vagy Android készülék? Valami olcsó és jó kellene, avagy a legújabb és legmenőbb iPad? És ha premium tabletet veszek, az valóban beváltja a hozzá fűzött ígéreteket, vagy csupán a márkanevet kell megfizetnem? Alábbi összeállításunk a legjobb tabletek világába kalauzol, minden kategóriát érintve a 2015-ös év felhozatalában.

LAPTOP & TABLET

Laptopmárkák

Amikor új laptopot vásárolsz, egy tucatnyi márka közül választhatsz, melyek mindegyikének megvan a maga egyedi jellegzetessége és gyártásmódja. Valamennyi termék, amelyet az adott gyártó kínál, általában ugyanazt a minőségi vonalat (vagy annak hiányát…) követi, mint a többi, vagyis az a tapasztalat, amelyet egyszer megszerzel, előrejelzi, mire számíts majdnem minden termék esetében, amit az adott márka árul.

LAPTOP & TABLET

Laptop kisokos

CPU, RAM, HDD, GB, AMD, SSD, GHz – pont olyan, mintha egy ABC-levest kanalazna az ember. Pedig ezek azok a jellemzők, amelyekre egy laptop vásárlásakor összpontosítani érdemes. És ez épp annyival több, hogy biztos belezavarodjon az ember... 

LAPTOP & TABLET

Laptopvásárlás: ujjbegyes komfortérzet

Ha egy laptop billentyűzete tényleg gagyi vagy kényelmetlen, az már az áruházban kiállított modellek birizgálása közben is kiderül.

LAPTOP & TABLET

Laptop tippek

Ha laptopvásárlást tervezel, nem lesz könnyű dolgod a megannyi méret, teljesítmény és ár között válogatva. Annál is inkább, mert a gyártók gyorsan modernizálják a saját típusaikat, így előfordulhat, némi túlzással megfogalmazva, hogy amit karácsonyra kaptál, az húsvétra már elavultnak tűnik. Íme, egy csokornyi tipp, hogy megkönnyítsük a dolgod.

LAPTOP & TABLET

Legjobb laptopok a kijelző mérete szerint

Más a súlya, a kijelző nagysága, a billentyűzete, a mobilitása egy kis notebooknak vagy egy asztali munkagépet kiváltó laptopnak. Az elvi választási szempont az lehet, hogy miféle munkára-feladatra kell alkalmasnak lennie.

LAPTOP & TABLET

Táblagép vagy okostelefon. Zavarba ejtő választás

Ha még nem döntöttél vagy épp cserén gondolkodsz, hogy egy okos telefonra vagy inkább egy táblagépre lenne szükséged, mert még egyik sincs a birtokodban, gondold végig: Szükségem van mindkettőre vagy csak az egyikre?