OKOS & MOBIL

OKOS & MOBIL

Láttad már a világ első drón-taxiját?

Nincs több ücsörgés a dugóban. A kínai Ehang cég Las Vegasban bemutatta a világ első önállóan repülő taxiját.

OKOS & MOBIL

A legjobb Samsung okostelefonok

Nagy képernyős, lenyűgözően jó minőségű kijelzőket felvonultató okostelefonok következnek, amelyekkel mind remek fotókat is készíthetünk. Íme, a legjobb Samsung smartphone-ok.

OKOS & MOBIL

A legjobb okosórák

Az okosóra a legmenőbb ma a tech piacon. A csuklón viselhető kijelzők révén olyannyira testközelbe érkeznek az információk, hogy még csak a zsebünkbe sem kell nyúlni értük a mobil után… 

OKOS & MOBIL

Túl sok képet készítünk?

Kitt és katt az életed? Vigyázz, még ha tűéles képeket is csinálsz, az okostelefonok kamerája elhomályosítja az élményeidet. De ha nem emlékeket gyűjtesz, hanem így kommunikálsz, akkor kicsit más a helyzet.

OKOS & MOBIL

Láttad már az Xperia Z5 4K mobilt?

Boom! Hatalmasat szól a Sony nagyágyúja. Háromszor is. A Z generáció új családja hirtelen 3 taggal is bővült: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact és Xperia Z5 Premium.

 

OKOS & MOBIL

A 7 legjobb okostelefon

Óriási a választék, így nem könnyű leszűkíteni a 2015-ben elérhető okostelefonok listáját a legjobbak kis csoportjára. A topkategóriás okos mobiloknak tényleg szinte mindenben felül kell múlniuk a nagy többséget: a most következő készülékek nemzetközi tesztek és szakértők szerint a legjobbak a teljesítményük, funkcióik, dizájnjuk és ár-érték arányuk alapján.

OKOS & MOBIL

A legjobb szelfi appok

Elárasztották a legnépszerűbb közösségi oldalakat. Ott vannak a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon. Úgy tűnik, a szelfik népszerűsége nem szűnik, a saját magunkról készített fotók beépültek a mindennapjainkba. Jó, sőt remek szelfit készíteni pedig kész kihívás, amihez azonban nagyszerű szelfi appok állnak rendelkezésünkre. Mutatjuk a legjobbakat.

OKOS & MOBIL

Szeretnél egy igazán jó fejhallgatót? Akkor ezek közül válassz…

Íme, egy rövid lista a napjainkban kapható legjobb fejhallgatókról. A piac telített, a kínálat tengernyi, eligazodni pedig nehéz. Az itt felsorakoztatott fej- és fülhallgatók hangzása tökéletes, viselése kényelmes. Az olcsó fülhallgatókat kihagytuk, hisz azt kapsz a telefonhoz vagy több tablethez is ingyen.