OKOS & MOBIL

OKOS & MOBIL

A legjobb szelfis okostelefonok

A szelfi-képesség már a mobilok versenyében is szempont. Mind több okostelefon kifejezetten erre a feladatra specializálva kerül a piacra. Sőt, már azok a mobilok is megkapják a marketingesektől a szelfibarát jelzőt, amelyek nem is igazán alkalmazkodnak az önarcképes igényekhez. No, de nézzük a legjobbakat.

OKOS & MOBIL

9 tipp, hogy olyan szelfit készíts, amire büszke is lehetsz

Íme, néhány szelfi-tipp, hogy ne csak akkor légy boldog, amikor elkészíted, hanem akkor is, amikor megmutatod másoknak…

OKOS & MOBIL

Mire ügyelj, hogy a számodra legjobb telefont választhasd?

Először vedd kézbe és jól nézd, meg aztán lásd is, hogy mire képes a kiszemelt telefonod. Végül tedd próbára… Most megmutatjuk, mire figyelj – belül –, amikor smartphont vásárolsz.

OKOS & MOBIL

Okostelefon vásárlás: nézd és lásd!

Először vedd kézbe és jól nézd, meg aztán lásd is, hogy mire képes a kiszemelt telefonod. Most megmutatjuk, mire figyelj – kívül  –, amikor smartphont vásárolsz.

OKOS & MOBIL

Az okostelefonok lenyomják a kompaktokat?

Úgy tűnik, a könnyű okostelefonok mázsás teherként nyomják agyon a klasszikus kompakt gépeket, de a robosztusabb és többet tudó társaiknak sem jut sok levegő... Az sem kizárt – bár minden érintett tagadja –, hogy néhány ikonikus óriáscéget a hirtelen kihalás veszélye fenyeget. Azok után is, hogy az utolsó száz év minden megpróbáltatását és világégését túlélték. Dávid itt is legyőzi Góliátot?

OKOS & MOBIL

Az okostelefonok átveszik a hatalmat?

Az okostelefonok egyre szebbek és okosabbak, miközben vásárlóként arra vágyunk, bárcsak még többet tudnának… Mert persze, fotózhatunk vagy facebookolhatunk velük, de azt is szeretnénk, hogy megfőzzék a vacsoránkat és megsétáltassák a robotporszívónkat. Ez a jövő. A jó hír az, közelebb van, mint gondolnánk.

 

OKOS & MOBIL

3 tipp vásárlás előtt

Sokszor a legokosabb embereket is elbizonytalanítja egy okostelefon vásárlása, mert temérdek a felmerülő kérdés. Melyik a legjobb platform, az android vagy az iOS? A telefon mely funkciói hanyagolhatók, és melyek a kihagyhatatlanok? Hol tehetünk szert a legjobb vételre? És egyáltalán, szükségünk van-e okostelefonra, nem elég csak egy sima mobil?