TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Az élet ultravékony szelete

Ez az ember érzése, ha leül majd a nappaliban a Sony legújabb, falhoz simuló tévékészüléke elé. Amilyen ronda az új modellek neve - XBR- X930D és X940D – annyira gyönyörű a képernyőjük.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Most a legjobb tévék

A televíziók piaca olyan, mint egy labirintus: könnyű elveszni a szédítő és mérhetetlen kínálatban. Keress bár egy kompakt tévét a hálószobába vagy egy nagyképernyős behemótot a nappaliba, rátalálni nem lesz nehéz, kiválasztani annál inkább. Nézzük a 2016-os kínálatot. Nincs mit csodálkozni azon, hogy az élmezőnyt a Sony, a Samsung és az LG uralja…

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

A legjobb és legszebb hangprojektorok

A hangprojektorok is egyre szebb, karcsúbb és stílusosabb külsőt öltenek. S mivel ez a trend a tévékészülékeknél már régen megjelent – egyre vékonyabb, letisztultabb külsőt kaptak –, ami ugyanakkor kevés helyet hagyott a beépített hangszóróknak, így a nagyszerű hangzáshoz szükség is van ezekre a kiegészítő készülékekre. Alább a legjobbakat és legmutatósabbakat szedtük kis csokorba.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

A legjobb okostévé platformok

Nemcsak az okostelefonok, de az okostévék is rohamtempóban fejlődnek. Míg nemrég még arról szólt a verseny az élmezőnyben, hogy mennyi applikációt kínálnak az egyes rendszerek és készülékek, ma már egyre inkább maga az operációs rendszer kerül előtérbe.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

A legjobb Samsung tévék 2015-ben

A Samsung minden árkategóriában tud valami jót kínálni, elsősorban a nagyszerű képminőségének, vonzó dizájnjának és okos funkcióinak köszönhetően. Most mutatjuk a legjobbakat a csúcskategóriás, középkategóriás és megfizethető tv-modellek között.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Hol találhatók 4K filmek és tartalmak?

Ma már több tucat 4K tévé közül választhat, aki megelégszik azzal, hogy UltraHD felbontású tévéjén nézze a FullHD-s tartalmakat. Mert 4K tévé az van… de film és tartalom alig. Nézzük, mégis, hol és hogyan lehet hozzájutni.

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Legjobb televíziómárkák

Sorra vettük, a nagy és vezető márkák milyen készülékeket kínálnak a 2015-ös évben. A választás nem könnyű, hogy a jó döntést hozzuk meg, abban sokszor segít a papír-ceruza módszer, vagyis, ha felírjuk az egyes modellek és márkák előnyeit és hátrányait. Íme.

 

TELEVÍZIÓ & HÁZIMOZI

Miért vegyél ívelt tévét és miért ne?

Miután a bemutatótermeket elkápráztatta, az ívelt tévé a Samsung és az LG számos modelljével betört a fogyasztói piacra is. Aztán a Sony is ívelt 4K/Ultra HD televízióval rukkolt elő… Úgy tűnik, a nőies formák trendje az elektronika világában is megvetette a lábát. Kérdés, érdemes-e ívelt tévét vásárolni?